Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Ciğerci Ahmet Menü Fiyatları

Geleneksel lezzetleri yöresel deneyimlerle müşterilerine sunan Ciğerci Ahmet, eşsiz menüsü ve mezeleriyle Eskişehir'de ziyaretçilerini bekliyor.

4.21.2019

--Adsense kodları buraya gelecek--
Eşsiz lezzetlerinin yanında mekan dekorasyonu ve kopseptiyle müşterilerine bir kültür mozaiği yaşatan Ciğerci Ahmet, 5 metrekarelik bir masa ve iki sandalyeden başlayan şimdileri ise 2 şubesi ve yüzlerce çalışanı ile hizmet veren büyük bir marka haline geldi. Öyle ki restoranın ünü Eskişehir'in dışına da taştı.

Ciğerci Ahmet'in bu denli tercih edilmesinin bi ana yemeklerinin yanında sunduğu ücretsiz mezelerdir. İçtiğiniz suya dahi ücret isteyen mekanlara karşılık, Ciğerci Ahmet'te tüm mezeler müşterilere ikram olarak servis edilmektedir.

Ciğerci Ahmet yöresel dekoru, geniş kapasitesi, sazlı sözlü canlı müzik yayınıyla büyük ilgi görüyor.  Masaya oturur oturmaz önünüze içinde çeşit çeşit mezelerin olduğu 5-6 tabak geliyor. Kebaba geçmeden önce hem gözünüz doyuyor hem de karnınız. Yemeklerin yanında yine ikram olarak menengiç ağacının yemişinden yapılan sütlü, kaymaklı ve karanfil şekerli kahve sunuluyor. Ayda 1-2 kez orijinal sıra gecesi düzenleyen mekan, Pazartesi günleri kapalı oluyor.
Ciğerci Ahmet

Ciğerci Ahmet Menüsü

Kebaplar
Adana Kebap
Urfa Kebap

Şişler
Kuzu Ciğer Şiş
Kuzu Et Şiş
Karışık Şiş

Tatlılar
Şıllık Tatlısı
Künefe
Katmer

Ayrıca, ramazan aylarında da iftar organizasyonlarınıza ev sahipliği yapıyor. Rezervasyon taleplerinizi aşağıda paylaştığımız telefon numaralarından iletebilirsiniz.

Ciğerci Ahmet İletişim Bilgileri

Adres: Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Sivrihisar-1 Cd. No:54, 26120 Tepebaşı/Eskişehir
Telefon:  (0222) 230 79 09

Ciğerci Ahmet Bahçe İletişim

Bursa Yolu 14.km Satılmışoğlu Eskişehir / TÜRKİYE
Telefon: (0222) 315 26 63

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
made with by templateszoo